Digital marknadsföring

Vi har haft digitala specialister redan från start, alltså tre år innan Facebook såg dagens ljus! Idag arbetar ca 40 personer med digitala medier på Bizkit Havas. Våra strateger och rådgivare guidar dig rätt i det allt mer fragmenterade medielandskapet. Vi har specialister inom varje område som förädlar dina önskemål till digitala framgångssagor. Några av våra specialistområden:

  • Sök – SEM/SEO
  • Programmatic
  • Sociala medier

Sök – SEM/SEO

Vi arbetar med både organiskt (SEO) och betalt sök (SEM). Söket har en viktig roll i flera faser av köpresan och det är viktigt att alla delar av kampanjerna optimeras på rätt sätt. Våra sökexperter sitter med i kundteamen där alla mediediscipliner finns representerade. Vi är Google Premier Partner och arbetar huvudsakligen med Google, men hanterar givetvis även kampanjer på Bing.

 

 

 

 

 

Programmatic

Marknaden för datadrivna och algoritmstyrda medieköp har mognat betydligt och programmatic är en naturlig del i både performance- och brandingkampanjer. Möjligheterna med datadrivna och automatiserade medieköp ger vårt specialistteam förutsättningar att alltid leverera kampanjer med precision och hög träff i målgrupp, oavsett var i kundresan eller i vilken miljö vi når målgruppen.Vi är certifierade inom Google Marketing Platform men arbetar med flertalet andra partners för att alltid välja den teknik och de lösningar som passar våra kunders kampanjer inom display, video och native, bäst.

Sociala medier

Sociala medier är avgörande för att nå framgångar inom performance och branding samt viktiga kanaler för att skapa lojalitet. Våra specialister inom området hanterar närvaro inom social paid, influencers samt organiskt med spridning av innehåll i våra kunders egna kanaler. Vår inställning till sociala medier, precis som i alla medier, är att våra strategier och närvaro alltid ska vara insiktsdriven och kreativ. Socialteamet jobbar nära våra team inom insight och creative för att snabbt kunna anpassa innehåll utifrån olika målgrupper och deras attityder, trender samt utfall inom kampanjer.

Vid frågor maila gärna info@bizkithavas.se