Webbanalytiker till Bizkit Havas Mediebyrå

Hej!

Bizkit Havas Mediebyrå stärker teamet med ytterligare ett snille inom analys, insiktsarbete och strategi. Ett jobb där du tätt tillsammans med projektteam och kunder skapar meningsfullhet och affärsinsikter inom media, reklam och marknadsföring. Vi vässar hela tiden vårt erbjudande för att säkerställa att vi fyller vår roll som oumbärlig partner för våra kunders behov där dataanalys och användbara insikter är nyckeln till träffsäker kommunikation.

Nu behöver vi dig som har en beprövad färdighet inom webanalys och Google Analytics. Områden som sajtoptimering, målgruppsanalys, attribution och kampanjutvärdering är du bekant med sedan länge och kan förutom hantverket också omsätta det till affärsnytta och träffsäkra presentationer hos våra kunder. Har du även erfarenhet av andra system inom adserving/sajtmätning är detta mycket meriterande.

Du har förmodligen en webinriktad utbildning, kanske i kombination med någon annan utbildning och bör ha jobbat några meriterande år. Viktigast är dock att du är riktigt vass inom områdena ovan, och har en stor nyfikenhet och starkt driv att hela tiden hålla dig i framkant inom ditt specialistområde!

Din plats blir hos Insightsteamet men i nära samarbete med våra projektledare och andra specialistteam. Som en av Sveriges ledande byråer särskiljer vi oss genom vårt Villagekoncept där vi samlat alla nödvändiga kompetenser under samma tak. På arbetsplatsen jobbar 75 framåtlutade kollegor med det vi tycker är roligast i hela världen, nämligen kommunikation och mediestrategier.

Lever du upp till våra önskemål så lär vi dig resten av analysarbete, strategier och verktyg ”the Bizkit way”!

Vi berättar gärna mer och detaljerat om tjänsten, så känner du att du inte kan missa denna chans till ett roligt kliv i karriären så skriv och berätta så hoppas vi att vi snart får anledning att träffas.

Bizkit Havas kontor ligger centralt i Stockholm och vi erbjuder en attraktiv arbetsplats med härliga kollegor som trivs på jobbet, ständig utveckling och massor av kul!

Har du funderingar eller känner du dig träffad är du välkommen att höra av dig till: anders.malmer@bizkithavas.se så snart som möjligt.