juljuljul

Barn och ungdomar på två asylboenden i utkanten av Stockholm.

Flyktingkatastrofen har under året varit extremt påtaglig och påverkat oss alla. Hos oss på Bizkit Havas har det varit ett ständigt återkommande samtalsämne under lunchrasterna och att vi skulle bryta trenden med att köpa julgåvor till kunder och anställda och istället lägga pengarna på julklappar till de som lever mitt i katastrofen kändes som en självklarhet. Alla anställda har varit positivt inställda och väldigt engagerade i såväl julklappsinslagning som utdelning av klappar.

Det ena asylboendet drivs av Giving People och det andra av Rädda Barnen. De drygt 70 barnen och ungdomarna är mellan 0-18 år och vi hoppas att våra julklappar ska sprida lite ljus och glädje i deras svåra tillvaro.

Under året som gått har vi skänkt pengar i förmån till andra välgörande ändamål såsom UNICEF och UNHCR och detta är något som vi givetvis kommer fortsätta med nästa år.

Med det sagt så vill vi poängtera att våra kunder och anställda har varit fantastiskt snälla och duktiga i år, så tack för ett fantastiskt 2015!