Bizkit Havas är en av Sveriges ledande mediebyråer med ca 70 anställda. Bolaget ägs av de svenska grundarna tillsammans med den internationella mediekoncernen Havas. Vi håller till i moderna lokaler vid Gustav Adolfs Torg i centrala Stockholm. Vi är i en mycket positiv utveckling och växer snabbt.

Bizkit som är en hybridbyrå har funnits sedan 2001 och har en bred kompetens inom alla medier, såväl digitala, sociala som analoga, och har även ett fullt kreativt team som nu skall växa ännu mer. Vi hjälper våra kunder med strategier, idéer, annonsköp och annat som är relaterat till deras och vår verksamhet. Tillsammans med våra kunder skapar vi tydlighet och konkurrenskraft i deras kommunikation ut mot deras marknad. Vi agerar såväl på den svenska lokala marknaden som på den nordiska och på den internationella marknaden

Vi söker nu en senior Content Creator till vårt kreativa team.

Teamet består i dagsläget av 14 medarbetare som jobbar i nära relation till vår mediebyråverksamhet. Vi hjälper våra kunder med allt från kommunikationskoncept reklamproduktion och contentproduktion till digital tjänsteutveckling. Vi har höga ambitioner och vår målsättning är att växa till 20 personer inom kort.

Om rollen

 Nu söker vi dig som vill vara med och bygga upp vårt contenteam tillsammans med oss. Vi ska förstärka och paketera vårt erbjudande ytterligare mot våra kunder. Initialt är rollen mer operativ men ambitionen är att den ska övergå i en ledarskapsroll för contentteamet i takt med att vi växer. För rätt person är detta en roll med mycket frihet och möjlighet att sätta sin egen prägel.

Kvalifikationer

 Den vi söker älskar content i alla dess former, håller koll på digitala trender, nya plattformar och sociala medier. Du är ansvarsfull, självgående, stilsäker och har en bra redaktionell känsla. Du har antagligen journalistik bakgrund eller liknande och har arbetat ett antal år som projektledare eller redaktör och skribent. Du är van att arbeta kreativt och ”tänka” innehåll i magasin, i digitala produktioner och helst även rörlig bild. Du har erfarenhet av att stärka varumärken och kännedom genom starkt genomtänkt content och ser en utmaning i att skriva tyngre material med lätthet och ge lätt material tyngd. Som person är du positiv och ser lösningar hellre än problem. Du är analytisk och har erfarenhet från att arbeta datadrivet samt talar och skriver engelska obehindrat.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter

 • Fungera som redaktör och projektledare för våra redaktionella projekt.
 • Ansvara för redaktionell kvalitet och idéhöjd.
 • Leda, utveckla och växa vårt contentteam.
 • Paketera vårt erbjudande mot våra kunder.
 • Sätta upp mål för vårt contenterbjudande.
 • Proaktivt driva på för att ligga i framkant inom content.
 • Hitta bra contentlösningar för våra kunder tillsammans med våra medierådgivare.
 • Strategiarbete, planering och idéarbete för innehåll med redaktionell vinkel
 • Ta fram koncept och idéer för nativeartiklar tillsammans med våra kunder
 • Skriva artiklar, copy för sociala media, eDR etc
 • Tillsammans med våra kreativa team ta fram rörligt innehåll.
 • Följa upp leveranser för optimering tillsammans med projektledare och medieplanerare.
 • Mindre översättningsjobb (engelska)

Du kommer att få möjligheten att arbeta på ett företag som brinner för kommunikation och du kommer garanterat att få världens härligaste kollegor!
Är du rätt person? Hör gärna av dig med CV och personligt brev till lisa.colliander@bizkithavas.se