Bizkit Havas söker Programmatic trader
Bizkit Havas är en av Sveriges ledande mediebyråer med ca 70 personer och är en del av den internationella mediekoncernen Havas. Vi håller till i härliga lokaler vid Gustav Adolfs Torg i centrala Stockholm.

Bizkit Havas har funnits sedan 2001 och arbetar med alla medier, såväl digitala som analoga, och har ett integrerat kreativt team. Vi hjälper våra kunder med mediestrategier, annonsköp, materialproduktion och annat som är relaterat till vår verksamhet. Tillsammans med våra kunder skapar vi tydlighet och konkurrenskraft i deras kommunikation ut mot sin marknad. Vi agerar såväl på den lokala marknaden som på den nordiska och internationella marknaden.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en trader till vårt programmaticteam som i dagsläget består av fem personer och är en del av vårt större digitalteam.

I rollen så kommer du att ansvara för att planera, genomföra och optimera programmatiska digitalkampanjer samt rapportera och analysera kampanjresultat. Uppgifterna kommer även att innefatta stöttning i strategiarbete samt att ta fram rekommendationer för programmatiska kampanjer.

Du kommer att jobba i tätt samarbete med våra lokala mediehus och våra plattformspartners för att hålla dig uppdaterad på nya möjligheter på marknaden. Då samtliga kampanjköp sker via plattformar är det fördelaktigt om du har ett intresse av teknik.

Din profil
Vi söker dig som är resultat- och sifferorienterad, analytisk och som tycker om att jobba i tekniska plattformar. Du är kanske just i färd med att söka ditt första jobb efter studier, alternativt så har du något års erfarenhet av liknande tjänst på byrå eller hos en annonsör.

Vi ser gärna att du har relevant akademisk utbildning, är serviceinriktad, ansvarsfull och har en god samarbetsförmåga. Rollen innebär att du blir involverad i flera projekt och kundteam parallellt, du bör alltså gilla att arbeta i ett högt tempo och ha lätt för att strukturera ditt arbete.

Du bör ha goda kunskaper i Officepaketet och i synnerhet i Excel. Både svenska och engelska är språk du behärskar mycket väl i både tal och skrift.Det är meriterande om du har erfarenhet av adserving, DSP, SSP eller andra kampanjhanteringssystem.

Du kommer att få möjligheten att arbeta på ett företag som brinner för kommunikation och du kommer garanterat att få världens härligaste kollegor!

Är du rätt person? Hör gärna av dig med CV och personligt brev till christoffer.riddersholm@bizkithavas.se