Bizkit Havas söker en Digital Account Executive!

Bizkit Havas är en av Sveriges ledande medie-, hybridbyrå med drygt 70 anställda. Bolaget som från starten varit svenskt ägs numera av den globala mediekoncernen Havas. Vi håller till i lokaler vid Gustav Adolfs Torg i centrala Stockholm. Bizkit Havas har funnits sedan 2001 och arbetar med alla medier, såväl digitala som analoga, och har ett integrerat kreativt team. Vi är specialister inom media och reklam, vilket innebär att vi hjälper våra kunder med mediestrategier, content, native, annonsköp, tracking, reklamproduktion och annat som är relaterat till vår verksamhet. Tillsammans med våra kunder skapar vi tydlighet och konkurrenskraft i deras kommunikation ut mot sin marknad. Vår arena är såväl lokal i Sverige som på den nordiska och globala marknaden.

Om rollen

Vi söker nu ytterligare en talang till vårt grymma Publishingteam. En proaktiv och starkt administrativ person med ett stort intresse för digital marknadsföring i en spännande mediebyråmiljö. Rollen kommer att innebära att du är involverad i många kundteam och olika projekt samtidigt med rådgivare, specialister och projektledare. Arbetsuppgifterna kommer att variera och består till stor del av att implementera våra kunders strategier och planer över samtliga digitala plattformar. Här kräver rollen att man är stark inom det operativa arbetet och kan hantera många bollar i luften. Du kommer i rollen som account executive att läras upp och ha en assisterande funktion till account managers och account directors i teamet.

Om dig

Du har ett stort intresse för vad arbetet med marknadsföring innebär och specifikt de digitala medierna. Förmodligen har du därför studerat marknadsföring och media och kanske är du till och med i starten av din jobbkarriär.

  • Du är en positiv person med ordning och reda. Bra på att planera och organisera ditt arbete och ta ansvar för dina arbetsuppgifter.
  • Du är serviceinriktad och eftersom vi jobbar i team är du en god kommunikator, lyhörd och flexibel.
  • Du är intresserad av våra kunder och deras affär samt av att hitta den bästa lösningen för att maximera kundens mål. Därför är det naturligt för dig att hålla dig uppdaterad om mediemarknaden, digitala medier, ny teknik och den digitala affären.
  • Då arbetet stundtals är intensivt är det viktigt att du är bekväm i en arbetssituation med varierande arbetsuppgifter samt högt tempo. Samtidigt innebär det för rätt person en spännande vardag med varierande arbetsuppgifter.
  • Arbetet sker delvis i en internationell miljö vilket gör att du bör behärska engelska i såväl tal som skrift.

Du kommer få möjligheten att arbeta på ett företag med ödmjuka och sociala kollegor, som brinner för kommunikation och som drivs av att hjälpa våra kunder att lyckas!

Känner du igen dig i beskrivningen? Välkommen med din ansökan till: henrik.pihl@bizkithavas.se