Bizkit Havas är en av Sveriges ledande mediebyråer med ca 70 personer, bolaget ägs av de svenska grundarna tillsammans med den internationella mediekoncernen Havas. Vi håller till i nyrenoverade lokaler vid Gustav Adolfs Torg i centrala Stockholm.

Bizkit Havas har funnits sedan 2001 och arbetar med alla medier, såväl digitala som analoga, och har ett helt integrerat kreativt team. Vi hjälper våra kunder med mediestrategier, annonsköp, strategier, idéer, produktion och annat som är relaterat till vår verksamhet. Tillsammans med våra kunder skapar vi tydlighet och konkurrenskraft i deras kommunikation ut mot sin marknad. Vi agerar såväl på den lokala marknaden som på den nordiska och internationella marknaden.

Arbetsbeskrivning
Vi söker en resultat- och affärsdriven person till vårt snabbt växande digitala team. Du är kanske just i färd med att söka ditt första jobb efter studier, alternativt har du något års erfarenhet av liknande tjänst.

I rollen som social media trader kommer du huvudsakligen att jobba med köpt media och att skapa, optimera och rapportera kampanjer i sociala medier. Uppgifterna kommer även att innefatta support och kampanjrekommendationer till våra projektledare, rådgivare och mediaplanerare. Du kommer att vara involverad i flera kundprojekt parallellt vilket kräver att du har en god förmåga att strukturera och prioritera ditt arbete. I tjänsten behöver du ha ett stort intresse för sociala kanaler vilket innebär att du själv är en aktiv användare och har koll på det senaste.

Erfarenhet/särskild kompetens

  • Du är noggrann, analytisk och har ett öga för detaljer
  • Du har en hög servicekänsla
  • Du är van vid att arbeta i ett tidvis högt tempo
  • Du tycker om lagspelet
  • Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska
  • Det är meriterande om du har någon professionell erfarenhet av aktiviteter i sociala medier och system som tex Facebook business manager, Snapchat och LinkedIn 
  • Vi ser även att du har en relevant akademisk utbildning.

Din profil
Du är driven, ansvarsfull, entusiastisk och bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är även snäll, positiv, nyfiken, lösningsorienterad och ödmjuk. 

Du kommer få möjligheten att arbeta på ett företag som brinner för kommunikation och du kommer garanterat att få världens härligaste kollegor!

Är du rätt person? Hör gärna av dig med CV och personligt brev till christoffer.riddersholm@bizkithavas.se