Om oss
Bizkit Havas är en av Sveriges ledande mediebyråer. Vi arbetar med alla medier, såväl digitala som analoga och har ett integrerat kreativt team. Vi är specialister inom reklam/media och hanterar allt ifrån mediestrategier, content, native, annonsköp, tracking till reklamproduktion.

Bolaget som från starten är svenskt, ägs numera av den globala mediekoncernen Havas och har idag drygt 70 anställda. Vi har funnits sedan 2001 och håller till i lokaler vid Gustav Adolfs Torg i centrala Stockholm.

Tillsammans med våra kunder skapar vi tydlighet och konkurrenskraft i deras kommunikation ut mot marknaden. Vår arena är såväl lokal i Sverige som på den nordiska och globala marknaden.

Arbetsbeskrivning 
I rollen som social media trader kommer du huvudsakligen att jobba med köpt media där du planerar, skapar, optimerar och analyserar kampanjer i sociala medier. Uppgifterna kommer även att innefatta stöttning i strategiarbete, att ta fram kampanjrekommendationer åt våra kunder samt att paketera och genomföra influencerkampanjer.

Du kommer att ingå i ett team om fem personer som uteslutande jobbar med våra kunders aktiviteter och strategier inom sociala medier. I rollen så kommer du att vara involverad i flera kundprojekt parallellt vilket kräver att du har en god förmåga att strukturera och prioritera ditt arbete.

Din profil
Vi söker dig som är sifferorienterad, analytisk och som har lätt för att lära dig nya system att arbeta i. Idag jobbar du kanske hos en annonsör eller på mediebyrå och vill ta nästa steg i karriären.
Du är serviceinriktad, nyfiken, ansvarsfull och har en god samarbetsförmåga. Vi ser även att du har en relevant utbildning och utrycker dig obehindrat på svenska och engelska. Det är meriterande om du har erfarenhet av att hantera kampanjer i system som Facebook business manager, Smartly eller liknande system.

Du kommer få möjligheten att arbeta på ett företag som brinner för kommunikation och du kommer garanterat att få världens härligaste kollegor!

Är du rätt person? Hör gärna av dig med CV och personligt brev till christoffer.riddersholm@bizkithavas.se