Bizkit Havas är en av Sveriges ledande mediebyråer med ca 70 personer, bolaget ägs av de svenska grundarna tillsammans med den internationella mediekoncernen Havas. Vi håller till i nyrenoverade lokaler vid Gustav Adolfs Torg i centrala Stockholm.

Bizkit Havas har funnits sedan 2001 och arbetar med alla medier, såväl digitala som analoga, och har ett helt integrerat kreativt team. Vi hjälper våra kunder med mediestrategier, annonsköp, strategier, idéer, produktion och annat som är relaterat till vår verksamhet. Tillsammans med våra kunder skapar vi tydlighet och konkurrenskraft i deras kommunikation ut mot sin marknad. Vi agerar såväl på den lokala marknaden som på den nordiska och internationella marknaden.

Arbetsbeskrivning
Vi söker en proaktiv person med ett antal års erfarenhet av digital marknadsföring till vårt grymma rådgivarteam. I denna roll förväntas du ansvara för våra kunders strategier och planering över samtliga digitala plattformar. Rollen kräver en gedigen erfarenhet av operativt arbete vilket kommer att vara en del av ditt arbete här.

Du är nyfiken och intresserad av det nya digitala landskapet och det är därför naturligt för dig att hålla dig uppdaterad om mediemarknaden, digitala medier och ny teknik. 

Du kommer att vara en viktig del i våra kundteam där andra specialister, rådgivare och projektledare ingår. Det är viktigt att du är kundfokuserad samt har en god samarbetsförmåga och är lyhörd.  

Erfarenhet/särskild kompetens

- Du har flera års erfarenhet av digitalt strategiarbete samt rådgivning. Du jobbar kanske på mediebyrå, digitalbyrå eller hos en annonsör.

- Du har mycket god förståelse för mediestrategi, medieplanering, uppföljning och optimering.
- Du är bekväm i kundmöten och inte främmande för att hålla presentationer.

- Du har en hög servicekänsla.

- Du är van vid att arbeta i ett tidvis högt tempo.

- Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska

Din profil

Du är driven, ansvarsfull, entusiastisk och bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är även snäll, positiv, nyfiken, lösningsorienterad och ödmjuk. 

Du kommer få möjligheten att arbeta på ett företag som brinner för kommunikation, kreativitet och media och du kommer garanterat att få världens bästa kollegor!


Är du rätt person? Hör gärna av dig med CV och personligt brev till henrik.pihl@bizkithavas.se