Om oss

Bizkit Havas är en av Sveriges ledande mediebyråer med ca 70 anställda. Bolaget ägs av de svenska grundarna tillsammans med den internationella mediekoncernen Havas. Vi håller till i nyrenoverade lokaler vid Gustav Adolfs Torg i centrala Stockholm.

Bizkit Havas har funnits sedan 2001 och arbetar med alla medier, såväl digitala som analoga, och har ett helt integrerat kreativt team. Vi hjälper våra kunder med mediestrategier, annonsköp, strategier, idéer, produktion och annat som är relaterat till vår verksamhet. Tillsammans med våra kunder skapar vi tydlighet och konkurrenskraft i deras kommunikation ut mot sin marknad. Vi agerar såväl på den lokala marknaden som på den nordiska och internationella marknaden.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en Programmatic Trader till vårt snabbt växande digitalteam. Du är kanske just i färd med att söka ditt första jobb efter studier, alternativt så har du något års erfarenhet av liknande tjänst.

I rollen som Programmatic Trader kommer du att ansvara för att planera, genomföra och optimera programmatiska digitalkampanjer samt rapportera och analysera kampanjresultat. Uppgifterna kommer även att innefatta stöttning i strategiarbete och att ta fram rekommendationer för programmatiska kampanjer.

Din profil
Vi söker dig som är resultat- och sifferorienterad, analytisk och som tycker om att jobba i och har lätt för att lära dig nya system. Vi ser gärna att du har relevant akademisk utbildning och att du är serviceinriktad, ansvarsfull och har en god samarbetsförmåga. Rollen innebär att du blir involverad i flera kundprojekt och team parallellt, du bör alltså gilla att arbeta i ett högt tempo.

Du bör ha goda kunskaper i Officepaketet och i synnerhet i Excel. Det är meriterande om du har erfarenhet av adserving samt om du har kunskaper inom DSP, SSP eller andra kampanjhanteringssystem.

Både svenska och engelska är språk du behärskar mycket väl i både tal och skrift.

Du kommer att få möjligheten att arbeta på ett företag som brinner för kommunikation och du kommer garanterat att få världens härligaste kollegor!

Är du rätt person? Hör gärna av dig med CV och personligt brev till christoffer.riddersholm@bizkithavas.se