Bizkit Havas söker Medierådgivare

Hej!

Bizkit Havas är en branschledande fullservicebyrå inom media och reklam. Vår mission är att sätta samman människor och varumärken med meningsfullhet och värde.

Som medierådgivare hjälper du våra kunder att nå sina marknadsföringsmål med hjälp av köpt media. Du kommer att ha det digitala ansvaret för ett antal av våra kunder, men även arbeta med print- och utomhusreklam i ett tätt och konsultativt samarbete med våra kunder och medier.

Vi verkar lokalt i Sverige men även på den nordiska och globala marknaden vilket förutsätter en god förmåga att kunna kommunicera både på svenska och engelska.

Vem vi söker

Bizkit Havas är en härlig arbetsplats med fantastiska människor. Vår framgång bygger på vår passionerade relation till våra kunder och viljan att skapa värden genom specialistkunskap, kreativitet och hårt arbete. Du som söker denna tjänst är en person full av energi och idéer. Du håller dig ständigt uppdaterad på det senaste och har även en god förståelse för hur de digitala aktiviteterna hänger ihop med övrig marknadsföring. Det är en stor fördel om du är lösningsorienterad och prestigelös och trivs med att arbeta nära dina kollegor i teamet. Du är även bekväm med att ta en ledande roll i kundmöten och att hålla presentationer.

Din bakgrund

Vi behöver en rådgivare som med kort startsträcka kan sätta igång. Vi ser gärna att du som söker har några års erfarenhet från operativt arbete med digitala medier, print-annonsering och OOH på byrå eller marknadsavdelning.

Tjänsten är en fast anställning med start snarast möjligt.

Om oss

Bizkit Havas är en av Sveriges ledande mediebyråer. Vi arbetar med alla medier, såväl digitala som analoga och har ett integrerat kreativt team. Vi är specialister inom reklam/media och hanterar allt ifrån mediestrategier, content, performance, annonsköp, tracking till reklamproduktion.

Bolaget som från starten är svenskt, ägs numera av den globala mediekoncernen Havas och har idag 70 anställda i Stockholm. Vi har funnits sedan 2001 och håller till i attraktiva lokaler vid Gustav Adolfs Torg i centrala Stockholm med eget gym och nära till det mesta.

Känner du igen dig i beskrivningen och vill veta mer?
Frågor om tjänsten kan Henrik Pihl svara på. Ring honom på 0702 40 12 78. Din ansökan mejlar du så snart du kan till: henrik.pihl@bizkithavas.se men senast 26 januari.