Bizkit Havas är en av Sveriges ledande mediebyråer med ca 70 anställda. Bolaget ägs av de svenska grundarna tillsammans med den internationella mediekoncernen Havas. Vi håller till i moderna lokaler vid Gustav Adolfs Torg i centrala Stockholm. Vi är i en mycket positiv utveckling och växer snabbt.

Bizkit som är en hybridbyrå har funnits sedan 2001 och har en bred kompetens inom alla medier, såväl digitala, sociala som analoga, och har även ett fullt kreativt team som nu alltså skall växa ännu mer. Vi hjälper våra kunder med strategier, idéer, annonsköp och annat som är relaterat till deras och vår verksamhet. Tillsammans med våra kunder skapar vi tydlighet och konkurrenskraft i deras kommunikation ut mot deras marknad. Vi agerar såväl på den svenska lokala marknaden som på den nordiska och på den internationella marknaden.

Vi söker nu en grafisk designer till vårt kreativa team.

Teamet består i dagsläget av 14 medarbetare som jobbar i nära relation till vår mediebyråverksamhet. Vi hjälper våra kunder med allt från kommunikationskoncept och renodlad reklamproduktion till digital tjänsteutveckling. Vi har höga ambitioner och vår målsättning är att växa till 20 personer inom kort.

I rollen som grafisk designer arbetar du både självständigt och tillsammans med våra art directors. Vi tror att du är en orädd, stilsäker och driven person. Du är självgående och tar eget ansvar samtidigt som du gillar att jobba i team. Du gillar att trampa ny mark och utmana den givna lösningen, och ser utmaningar framför problem. Du är prestigelös när arbetstempot är högt men tummar inte på din yrkesstolthet och känsla för kvalitet.

Arbetsuppgifter

  • Stötta våra art directors i idé- och skissarbete.
  • Framtagning av printannonser och trycksaker.
  • Retusch och enklare illustrationer vid behov.
  • Framtagning av grafik och rörligt innehåll.

Kvalifikationer

  • Relevant utbildning inom grafisk formgivning eller motsvarande.
  • Mycket goda kunskaper inom Adobe Creative Clouds designprogram – Photoshop, InDesign, Illustrator.
  • Bonus om du behärskar After Effects och Premiere, men inget krav.
  • Grunder inom HTML/CSS är också bonus.

Vi erbjuder
Rätt person erbjuds en utmanande roll som du har möjlighet att vara med och forma utifrån vad du brinner för. Hos oss på Bizkit Havas kommer du få möjligheten att arbeta på ett företag som brinner för kommunikation, kreativitet och media och du kommer garanterat att få världens härligaste kollegor!

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Är du intresserad, har funderingar eller känner dig träffad?
Hör i så fall mer än gärna av dig med CV och portfolio till anders.lidell@bizkithavas.se

Välkommen till oss!