Bizkit Havas söker en Social Media Trader

Hej!

Bizkit Havas är en branschledande fullservicebyrå inom media och reklam. Vår mission är att sätta samman människor och varumärken med meningsfullhet och värde.

Om tjänsten
Som Social Media Trader är du våra kunders specialist på all form av marknadsföring i sociala medier(paid, non-paid och influencer marketing) där du genomför, optimerar och analyserar deras kampanjer. Genom att vara bollplank för rekommendationer och planering ansvarar du för att önskade och möjliga marknadsföringsmål uppnås på bästa möjliga vis.

Nyckeln till framgång i denna tjänst är att kunna omsätta digital utveckling till hur vi bygger attraktiva kunderbjudanden. För att lyckas med detta letar vi alltid efter nya kollegor med ett digitalt mindset, analytisk höjd och en proaktiv personlighet som tillför både Bizkit Havas och kundrelationerna passion, personlighet och driv. Du är snabb och anpassningsbar, branschen är snabbrörlig och utvecklas hela tiden vilket gör att vi och du också gör det.

Din bakgrund
Om begrepp som pixlar, dynamisk annonsering, custom audiences, lookalikes redan är en naturlig del av din vokabulär är du förmodligen helt rätt kandidat för denna roll. Om du dessutom känner dig självgående i något SMP-system (t.ex. Smartly, Make Me Reach, Sprinklr) eller Facebook Business Manager så ska du inte vänta med att höra av dig till oss! Det är viktigt att du har ett starkt intresse för mediabranschen och förstår grundläggande teorier inom marknadsföring genom relevant utbildning och/eller arbete, men faktisk kompetens och en härlig personlighet värderas högt. Vi verkar lokalt i Sverige men även på den nordiska och globala marknaden vilket förutsätter en god förmåga att kunna kommunicera både på svenska och engelska.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start i februari/mars.

Om oss
Bizkit Havas arbetar med alla medier, såväl digitala som analoga och har ett integrerat kreativt team. Vi är specialister inom reklam/media och hanterar allt ifrån mediestrategier, content, performance, annonsköp, tracking till reklamproduktion. Bolaget som från starten är svenskt, ägs numera av den globala mediekoncernen Havas och har idag 70 anställda i Stockholm. Vi har funnits sedan 2001 och håller till i attraktiva lokaler vid Gustav Adolfs Torg i centrala Stockholm med eget gym och nära till det mesta.

Känner du igen dig i beskrivningen och vill veta mer? Välkommen att höra av dig till: malin.ericson@bizkithavas.se eller sök tjänsten via LinkedIn så snart som möjligt, dock senast den 8 januari.