Bizkit Havas är en branschledande fullservicebyrå inom media och reklam. Vår mission är att sätta samman människor och varumärken med meningsfullhet och värde. Tjänsten är ett föräldravikariat på minst ett år med möjlighet att bli kvar hos oss i denna eller annan roll då vi utvecklas och växer stadigt.
Som produktionsledare är du nyckeln till att projektgruppens praktiska och kreativa arbete administreras med framgång. Det är du som ser till att tidplanen och budgeten håller utifrån vår överenskommelse med kund och du driver engagerat stora som små produktioner från start till mål.

I tätt samarbete med projektledaren ansvarar produktionsledaren bland annat för att:

  •  löpande följa upp mot tidsramar, budget och rätt kvalitet
  •  kommunikativt hålla projektgruppen styrd, uppdaterad och koordinerad
  •  teamet levererar kostnadseffektivt och framgångsrikt utifrån Bizkit Havas löfte mot våra kunder

Vi verkar lokalt i Sverige men även på den nordiska och globala marknaden vilket förutsätter en god förmåga att kunna kommunicera både på svenska och engelska.

Vem vi söker

Bizkit Havas är en härlig arbetsplats med fantastiska människor. Vår framgång bygger på vår passionerade relation till våra kunder och viljan att skapa värden genom kreativitet och hårt arbete. Du som söker denna tjänst är en person full av energi och idéer. Du är även lösningsorienterad och prestigelös och trivs med att arbeta nära dina kollegor i teamet. Du är van att arbeta i ett högt tempo och har en positiv inställning i med- och motgång.

Din bakgrund

Vi behöver en erfaren produktionsledare som med kort startsträcka kan sätta igång. Därför tror vi att du som söker har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter på reklambyrå, marknadsavdelning eller en digital- eller produktionsbyrå. Vi ser att du har bred erfarenhet från olika typer av projekt och kanaler, allt från film och event till digitala och sociala kampanjer. Troligtvis har du en eftergymnasial utbildning inom kommunikation, media eller marknadsföring. Framför allt så vet du att du är en riktigt vass produktionsledare!

Tjänsten är ett vikariat på heltid med planerad start senast 1 juni 2019 på minst ett år.

Om oss

Bizkit Havas är en av Sveriges ledande mediebyråer. Vi arbetar med alla medier, såväl digitala som analoga och har ett integrerat kreativt team. Vi är specialister inom reklam/media och hanterar allt ifrån mediestrategier, content, performance, annonsköp, tracking till reklamproduktion.

Bolaget som från starten är svenskt, ägs numera av den globala mediekoncernen Havas och har idag drygt 70 anställda i Stockholm. Vi har funnits sedan 2001 och håller till i attraktiva lokaler vid Gustav Adolfs Torg i centrala Stockholm med eget gym och nära till det mesta.

Känner du igen dig i beskrivningen och vill veta mer?
Frågor om tjänsten kan Kristina Iwar svara på. Ring henne på 0703 77 13 69.  Din ansökan mejlar du snart du kan till: kristina.iwar@bizkithavas.se men senast 12 april.