Om Bizkit Havas

Bizkit Havas är en av Sveriges ledande mediebyråer med ca 70 anställda. Bolaget ägs av de svenska grundarna tillsammans med den internationella mediekoncernen Havas. Vi håller till i moderna lokaler vid Gustav Adolfs Torg i centrala Stockholm. Vi är i en mycket positiv utveckling och växer snabbt.

Bizkit som är en hybridbyrå har funnits sedan 2001 och har en bred kompetens inom alla medier, såväl digitala, sociala som analoga, och har även ett fullt kreativt team som nu alltså skall växa ännu mer. Vi hjälper våra kunder med strategier, idéer, annonsköp och annat som är relaterat till deras och vår verksamhet. Tillsammans med våra kunder skapar vi tydlighet och konkurrenskraft i deras kommunikation ut mot deras marknad. Vi agerar såväl på den svenska lokala marknaden som på den nordiska och på den internationella marknaden

Vi söker nu en produktionsledare till vårt kreativa team.

Teamet består i dagsläget av 14 medarbetare som jobbar i nära relation till vår mediebyråverksamhet. Vi hjälper våra kunder med allt från kommunikationskoncept reklamproduktion och contentproduktion till digital tjänsteutveckling. Vi har höga ambitioner och vår målsättning är att växa till 20 personer inom kort. Du blir en teamspelare i ett lag med kreatörer, projekt- och produktionsledare. Vi månar om varandra, jobbar tätt och har kul ihop.

Om rollen

Vi tror att du är en ödmjuk stjärna med koll på projekten, personerna och detaljerna. Du har arbetat som produktionsledare några år och är väl förtrogen med vad jobbet innebär som t ex att driva projekt framåt, entusiasmera kollegor, skapa ordning och reda, ligga steget före samt ge bästa service. Du är intresserad av kommunikation och har stor förståelse för vad bra sådan kan åstadkomma. Du har vana av att hantera flera parallella uppdrag samtidigt och tycker om att ha mycket kontakt med kunder och samarbetspartners.

I rollen som produktionsledare hos oss driver du stora som små produktioner från start till mål. Du är nyfiken i din yrkesroll och håller dig uppdaterad samt har ett innovativt tankesätt runt produktionslösningar och möjligheter med olika tekniker etc. Du kommer att jobba tätt tillsammans med våra projektledare men arbetar också mycket självständigt med andra team-medlemmar. Du ansvarar för den dagliga affären, hanterar tidplaner, offerering, fakturering, kvalitetssäkring samt har en regelbunden kontakt med kunder och samarbetspartners. Du är ett bollplank för kreatörerna och skapar god stämning i arbetsgruppen.

Som person är du social, serviceinriktad, ansvarstagande och lösningsorienterad. Det är inget hinder för dig att arbeta med både svenska och internationella kunder och du pratar engelska obehindrat.

Kvalifikationer

  • 3-5 års erfarenhet av produktionsledning i både digitala och traditionella produktioner
  • Relevant utbildning från t ex Berghs eller Hyper island
  • Erfarenhet från media- eller annan hybridbyrå är meriterande

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående. Låter detta som någonting för dig? Ansök idag till fredrik.englund@bizkithavas.se

Sista ansökningsdag är den 15 maj. Intervjuer kommer att ske löpande.