Bizkit Havas söker en  produktionsledare

Bizkit Havas är en branschledande fullservicebyrå inom media och reklam. Vår mission är att sätta samman människor och varumärken med meningsfullhet och värde.

Ditt uppdrag

I rollen som produktionsledare hos oss driver du stora som små produktioner från start till mål. Du jobbar nära projektledare både från media och creative och tillsammans driver ni många olika projekt och produktioner för olika uppdragsgivare. Du känner dig hemma när du gör tidplaner, budgetar och avstämningar med kund och du får saker att hända och har ordning och reda. Du driver även vissa projekt helt själv.

Vi verkar lokalt i Sverige men även på den nordiska och globala marknaden vilket förutsätter en god förmåga att kunna kommunicera både på svenska och engelska.

Vem vi söker

Bizkit Havas är en härlig arbetsplats med fantastiska människor. Vår framgång bygger på vår passionerade relation till våra kunder och viljan att skapa värden genom kreativitet och hårt arbete. Du som söker denna tjänst är en person full av energi och idéer. Du är även lösningsorienterad och prestigelös och trivs med att arbeta nära dina kollegor i team. Du är van att arbeta i ett högt tempo och har en positiv inställning.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du har minst tre års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter på reklambyrå alternativt digital- eller produktionsbyrå och känner dig bekväm att arbeta med alla kommunikationskanaler. Vi ser att du har bred erfarenhet från olika typer av projekt och kanaler, allt från film och event till digitala och sociala kampanjer. Troligtvis har du en utbildning inom reklam-/marknadsföring på en yrkesskola. Framför allt så känner du dig trygg i rollen som produktionsledare.

Tjänsten är på heltid med planerad start omgående.

Om oss

Bizkit Havas är en av Sveriges ledande mediebyråer. Vi arbetar med alla medier, såväl digitala som analoga och har ett integrerat kreativt team. Vi är specialister inom reklam/media och hanterar allt ifrån mediestrategier, content, performance, annonsköp, tracking till reklamproduktion.

Bolaget som från starten är svenskt, ägs numera av den globala mediekoncernen Havas och har idag drygt 70 anställda. Vi har funnits sedan 2001 och håller till i lokaler vid Gustav Adolfs Torg i centrala Stockholm.

Tillsammans med våra kunder skapar vi tydlighet och konkurrenskraft i deras kommunikation ut mot marknaden.

Är du rätt person?
Känner du igen dig i beskrivningen? Välkommen med frågor eller din ansökan till: kristina.iwar@bizkithavas.se, tfn: 070-377 13 69