Bizkit Havas är en av Sveriges ledande medie-, hybridbyrå med drygt 70 anställda. Bolaget ägs av de svenska grundarna tillsammans med den internationella mediekoncernen Havas. Vi håller till i härliga lokaler vid Gustav Adolfs Torg i centrala Stockholm. Bizkit Havas har funnits sedan 2001 och arbetar med alla medier, såväl digitala som analoga, och har ett helt integrerat kreativt produktionsteam. Vi är specialister inom media och digital produktion, vilket innebär att vi hjälper våra kunder med mediestrategier, annonsköp, strategier, idéer, produktion och annat som är relaterat till vår verksamhet. Tillsammans med våra kunder skapar vi tydlighet och konkurrenskraft i deras kommunikation ut mot sin marknad. Vi agerar såväl på den lokala marknaden som på den nordiska och internationella marknaden. Om rollen Vi söker nu en ny stjärna till teamet för Ad Operations (Ad Ops). Ad Ops är navet för alla digitala kampanjer. Rollen kommer att innebära att du blir involverad i många av kundteamen och många olika projekt samtidigt. Arbetsuppgifterna kommer att variera och består delvis av optimering, rapportering och administration. Uppgifterna kommer även att innefatta materialhantering, kampanjuppsättning och support till strateger, rådgivare och medieplanerare. Om dig Du har en bra uppfattning om och stort intresse för vad arbetet med AdOps innebär antingen från en tjänst på mediebyrå eller på annonsörssidan.

  • Det är starkt meriterande om du har koll på ett eller flera Ad servingsystem och hur dessa fungerar.
  • Du som person har ett genuint intresse för teknik, teknikutveckling och affärer.
  • Du är en serviceinriktad person och eftersom vi jobbar i team är en god kommunikator, har bra samarbetsförmåga och är flexibel viktiga egenskaper.
  • Det är vidare av största vikt att du är noggrann, har en bra känsla för siffror och en stark analytisk förmåga.
  • Arbetet håller ofta ett högt tempo och att du kan  hålla många bollar i luften. Det kräver egenskapen god stresshanteringsförmåga. Samtidigt innebär det för rätt person en spännande vardag med varierande arbetsuppgifter.
  • Arbetet sker delvis i en internationell miljö vilket gör att du bör behärska engelska i såväl tal som skrift.

Du kommer få möjligheten att arbeta på ett företag med ödmjuka och roliga kollegor, som brinner för kommunikation och som drivs av att hjälpa våra kunder att lyckas! Den person som väljs ut till detta jobb kommer att få fantastiska arbetskamrater. Är du rätt person? Välkommen med din ansökan till: Ida.frojdh@bizkithavas.se Jag ser fram emot att höras!