Bizkit Havas är en av Sveriges ledande mediebyråer med ca 70 personer, bolaget ägs av de svenska grundarna tillsammans med den internationella mediekoncernen Havas. Vi håller till i nyrenoverade lokaler vid Gustav Adolfs Torg i centrala Stockholm.

Bizkit har funnits sedan 2001 och arbetar med alla medier, såväl digitala som analoga, och har ett helt integrerat kreativt team. Vi är specialister inom media och digital produktion, vilket innebär att vi hjälper våra kunder med mediestrategier, annonsköp, strategier, idéer, produktion och annat som är relaterat till vår verksamhet. Tillsammans med våra kunder skapar vi tydlighet och konkurrenskraft i deras kommunikation ut mot sin marknad.

Vi agerar såväl på den svenska lokala marknaden som på den nordiska och internationella marknaden.

Mer om den vi söker:

Vi söker en ekonomiassistent för att stärka upp vårt ekonomiteam.
Ekonomiavdelningen består idag av fyra personer och tjänsten som ekonomiassistent innebär främst leverantörsreskontra, fakturering samt löpande redovisning.
Du är kanske just i färd med att söka ditt första jobb efter studier, alternativt har ett par års erfarenhet från någon annan ekonomiavdelning. Viktigast är att du har förståelse för siffror och administration, gillar att arbeta i ett högt tempo, är noggrann och handlingskraftig samt har en god samarbetsförmåga.
Du bör ha goda kunskaper i Excel och ett intresse för att jobba i en internationell miljö och tycka media är kul.

Både svenska och engelska är språk du bör behärska i både tal och skrift även om huvuddelen av ditt arbete kommer att vara på svenska.
Är du intresserad, har funderingar eller känner du dig träffad är du välkommen med din ansökan till: anna.lumholdt@bizkithavas.se

Anna Lumholdt
Ekonomichef