Bizkit Havas är en av Sveriges ledande mediebyråer med ca 70 anställda. Bolaget ägs av de svenska grundarna tillsammans med den internationella mediekoncernen Havas. Vi håller till i moderna lokaler vid Gustav Adolfs Torg i centrala Stockholm.

Bizkit Havas som är en hybridbyrå har funnits sedan 2001 och har en bred kompetens inom alla medier, såväl digitala, sociala som analoga, och har även ett fullt kreativt produktionsteam. Vi hjälper våra kunder med strategier, idéer, annonsköp och annat som är relaterat till deras och vår verksamhet. Tillsammans med våra kunder skapar vi tydlighet och konkurrenskraft i deras kommunikation ut mot deras marknad. Vi agerar såväl på den svenska lokala marknaden som på den nordiska och på den internationella marknaden.

Vi är i en mycket positiv utveckling och växer snabbt, därför behöver vi nu ytterligare en talang för att kunna fortsätta leverera bästa möjliga kvalitet och kreativt tänk ut mot kund.

Om rollen

Som Creative Director är du ansvarig för att utveckla den kreativa höjden i våra projekt och leveranser. Vårt kreativa team består idag av 13 medarbetare med tjänster inom reklam, content och teknik. Du jobbar i nära samarbete med våra projektledare för att omsätta medie- och kommunikationsstrategier till kreativa lösningar. Tjänsten innefattar:

  • Att utmana och utveckla den kreativa processen till nästa nivå
  • Att tolka briefer och hitta nya kommunikationslösningar för våra kunder
  • Pitcher och införsäljning av våra tjänster
  • Strategi- och insiktsarbete i våra kundprojekt
  • Fungera som bollplank för våra kreatörer och projektledare

Om dig

Vi söker en kreativ visionär som brinner för kommunikation som berör människor och bygger starka varumärken. Du är prestigelös och nyfiken på nya utmaningar. Vi brinner för våra kunder och deras framgång och söker därför dig som:

  • Har stor erfarenhet av digital kommunikation och teknik
  • Tycker att det är roligt att inspirera och lyfta medarbetare
  • Du gillar att hålla i presentationer och möten

Hos oss på Bizkit Havas kommer du att få möjligheten att arbeta på ett företag som brinner för kommunikation, kreativitet och media och du kommer garanterat att få världens härligaste kollegor!

Är du rätt person? Hör gärna av dig med CV och personligt brev till peter.arnesson@bizkithavas.se.

Välkommen till oss!