Broadcast Account Manager

Bizkit Havas söker Broadcast Account Manager

Bizkit Havas är en branschledande fullservicebyrå inom media och reklam. Vår mission är att sätta samman människor och varumärken med meningsfullhet och värde.

Som Broadcast Account Manager på Bizkit Havas ingår du i en av branschens mest erfarna broadcastavdelningar. Här arbetar du tätt tillsammans med våra kundteam inom TV, Online Video, Radio och Bio. Du kommer att vara våra kunders strategiska partner för att affärsmässigt planera, utvärdera och investera i optimala annonsutrymmen utifrån kundernas KPI’er och önskemål.

Vi verkar lokalt i Sverige men även på den nordiska och globala marknaden vilket förutsätter en god förmåga att kunna kommunicera både på svenska och engelska.

Tjänsten är ett föräldravikariat på cirka ett år med start i augusti.

Vem vi söker

Du ansvarar för planering och annonsköp inom Broadcast-medierna och behöver därför ha vissa erfarenheter i bagaget. Då startsträckan kommer att vara kort behöver vi en person full av energi och med erfarenhet från tidigare arbete på mediebyrå med uppgifter inom TV-mediet. Kan du hantera AdvantEdge är det ett stort plus. Självklart har du hög känsla för service, noggrannhet och tar självständigt ansvar. Som person är du lösningsorienterad och prestigelös och trivs med att arbeta nära dina kollegor i teamet. Du är även bekväm med att delta i kundmöten och håller dig uppdaterad på det senaste inom ditt område.

Bizkit Havas är en härlig arbetsplats med fantastiska människor. Vår framgång bygger på vår passionerade relation till våra kunder och viljan att skapa värden genom specialistkunskap, kreativitet och hårt arbete.

Om oss

Bizkit Havas är en av Sveriges ledande mediebyråer. Vi arbetar med alla medier, såväl digitala som analoga och har ett integrerat kreativt team. Vi är specialister inom reklam/media och hanterar allt ifrån mediestrategier, content, performance, annonsköp, tracking till reklamproduktion.

Bolaget som från starten är svenskt, ägs numera av den globala mediekoncernen Havas och har idag 70 anställda i Stockholm. Vi har funnits sedan 2001 och håller till i attraktiva lokaler vid Gustav Adolfs Torg i centrala Stockholm med eget gym och nära till det mesta.

Känner du igen dig i beskrivningen och vill veta mer?
Frågor om tjänsten kan Linda Ahlberg svara på. Ring henne på 073-555 99 62 eller mejla linda.ahlberg@bizkithavas.se. Sök via annonsen på LinkedIn, du kan också höra av dig via jobb@bizkithavas.se