Är du en strategisk och kreativ Art Director med ett genuint intresse för riktigt skön kommunikation som hörs, syns och når ända in i hjärtat och dessutom är sugen på något nytt och utmanande?

Bizkit Havas ger dig möjligheten att jobba i ett professionellt kreativt team integrerat i en hybridbyrå där vi hjälper våra kunder med hela kundresan. Genom vårt sätt att arbeta tar vi ett helhetsansvar och ser till att våra kunder får bästa tänkbara service och medieexponering.

Jobbet

På vår byrå kommer du vara en del av ett team bestående av projekt- och produktionsledare, CD, copywriters, digitala designers med specialistkunskaper inom motion graphics, 3D-illustrationer, foto/film och som alla brinner för att utmana kunderna med relevanta kreativa lösningar i alla medier.

Vi söker en grym AD som är stabil och trygg i sin kompetens. Vi jobbar insiktsdrivet, strategiskt och idéfokuserat. Precis så som vi vill att du ska ta dig an jobbet.
Som AD hos oss är du en viktig motor som brinner för att skapa, inspirera och utmana våra tankesätt med förstklassiga leveranser till kund. Hos oss jobbar du med flera av våra kunder samtidigt och ofta i relativt snabba projekt. Att sedan paketera idéerna i en härlig presentation ligger dig varmt om hjärtat.

Vi ser gärna att du jobbat några framgångsrika år, har en relevant utbildning och behärskar program inom Adobe Creative Cloud. Har du dessutom erfarenhet av att jobba med globala konton så är det något vi gillar skarpt.

Företaget

Spjutspetsen i vårt erbjudande är att tillsammans med vår mediedel leverera meningsfull kommunikation oavsett kanal. Bizkit Havas är en av Sveriges ledande mediebyråer med över 70 anställda i Stockholm. Bolaget ägs av den internationella mediekoncernen Havas och vi sitter i moderna lokaler vid Gustav Adolfs Torg mitt i city.

Erbjudandet

Rätt person erbjuds en omväxlande och utmanande roll i ett härligt team på en framgångsrik byrå. Du har stor möjlighet att påverka och utveckla våra arbetssätt. Vi värnar om balans i livet, roligt på jobbet och en prestigelöshet där vi alla är lika viktiga för vår fortsatta utveckling.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt.

Låter det här som du eller har du funderingar? Hör i så fall mer än gärna av dig med CV och portfolio till Kristina.Iwar@bizkithavas.se telefon: 070-377 13 69.

Välkommen till gänget på Bizkit Havas!