Bizkit Havas är en branschledande fullservicebyrå inom media och reklam. Vår mission är att sätta samman människor och varumärken med meningsfullhet och värde.

Som Ad Operations Specialist hjälper du våra kunder att nå sina marknadsföringsmål i de digitala kanalerna. Du kommer för ett antal av våra kunder ha ansvar för att deras aktiviteter i de digitala kanalerna levererar från start till mål. Tillsammans med våra digitala rådgivare och specialister inom social och programmatic blir du en hjälte för våra kunder.

Vem vi söker
Vår framgång bygger på vår passionerade relation till våra kunder och vilja att skapa värden genom kreativitet och hårt arbete. När vi rekryterar lägger vi stor vikt vid att hitta sköna människor som kompletterar oss och vår förmåga. Du som söker denna tjänst är en person som gillar ordning och reda då jobbet måste utföras strukturerat och med stor noggrannhet. Du är snabb, branschen är snabbrörlig och utvecklas hela tiden vilket gör att vi och du också gör det. Såklart är du också en person som kommer att tillföra personlighet, härlig stämning och en rad sköna skratt varje dag.

Din bakgrund
När vi pratar om digital Ad Ops, campaign management, trafficking och programmatic så hänger du med i svängarna även om du har mycket kvar att lära. Du har ett starkt intresse för mediabranschen och förstår grundläggande teori inom marknadsföring genom relevant utbildning och/eller arbete. Då jobbet även innehåller en del analys ser vi gärna att du gillar att dribbla med siffror och diagram i framförallt Excel. Vi verkar lokalt i Sverige men även på den nordiska och globala marknaden vilket förutsätter en god förmåga att kunna kommunicera både på svenska och engelska.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start snarast möjligt.

Om oss
Bizkit Havas är en av Sveriges ledande mediebyråer. Vi arbetar med alla medier, såväl digitala som analoga och har ett integrerat kreativt team. Vi är specialister inom reklam/media och hanterar allt ifrån mediestrategier, content, performance, annonsköp, tracking till reklamproduktion. Bolaget som från starten är svenskt, ägs numera av den globala mediekoncernen Havas och har idag drygt 70 anställda i Stockholm. Vi har funnits sedan 2001 och håller till i attraktiva lokaler vid Gustav Adolfs Torg i centrala Stockholm med eget gym och nära till det mesta.

Känner du igen dig i beskrivningen och vill veta mer? Välkommen att höra av dig med en ansökan till: josefin.berlin@bizkithavas.seså snart som möjligt, dock senast den 20 september.