Bizkit Havas söker Ekonomiassistent

Bizkit Havas är en ledande Mediebyrå i centrala Stockholm. Vill du bli en del av vårt härliga gäng och vara med på vår resa och fortsatta framgång som branschledande fullservicebyrå inom media och reklam. Vår mission är att sätta samman människor och varumärken med meningsfullhet och värde.

Ditt uppdrag
I rollen som Ekonomiassistent kommer du att vara en viktig del i det löpande administrativa ekonomiarbetet med leverantörsreskontran, löpande bokföring, utlägg och så vidare.

Din bakgrund
Jobbet kräver inte jättemycket erfarenhet men väl en stabil ekonomikompetens inom redovisning från en relevant utbildning. Vi ser gärna några år i arbetslivet och du vet således vad debet och kredit innebär i arbetssätt och metoder. Rätt person är du som är snabbtänkt – så att du oftast hittar lösningar och best practice på egen hand, ytterst ordningsam – så att saker blir klara och korrekta i den ordning och struktur som överenskommits, kommunikativ och servicebenägen – så att du söker upp och hjälper rätt personer för avstämningar eller uppföljning av arbetsuppgifter som du ansvarar för. En del arbete sker på engelska så du ska känna att detta inte är något som hindrar dig att göra ett bra jobb!

Vad vi erbjuder dig
Bizkit Havas är en del i en global koncern vilket innebär möjligheten att lära dig massor hur det fungerar i en internationell miljö där vi rapporterar och administrerar både lokalt och globalt. Teamet är litet vilket gör arbetet brett och du kommer att vara en mycket viktig del av ekonomiarbetet i stort som smått. Vårt kontor finns centralt vid Gustav Adolfs Torg och vi är en härlig och attraktiv arbetsplats med höga målsättningar och ett högt tempo.

Om oss
Bizkit Havas är en av Sveriges ledande mediebyråer. Vi arbetar med alla medier, såväl digitala som analoga och har ett integrerat kreativt team. Vi är specialister inom reklam/media och hanterar allt ifrån mediestrategier, content, performance, annonsköp, tracking till reklamproduktion.

Bolaget som från starten är svenskt, ägs numera av den globala mediekoncernen Havas och har idag drygt 70 anställda. Vi har funnits sedan 2001 och håller till i lokaler vid Gustav Adolfs Torg i centrala Stockholm.

Tillsammans med våra kunder skapar vi tydlighet och konkurrenskraft i deras kommunikation ut mot marknaden. Vi verkar lokalt i Sverige men även på den nordiska och globala marknaden.
Är du rätt person?
Känner du igen dig i beskrivningen? Välkommen med din ansökan till: anna.lumholdt@bizkithavas.se

Sista ansökningsdag 3/3 2019