Bizkit Havas söker Digital Strateg

Hej!

Bizkit Havas är en branschledande fullservicebyrå inom media och reklam. Vår mission är att sätta samman människor och varumärken med meningsfullhet och värde.

Som digital strateg hjälper du våra kunder att nå sina marknadsföringsmål i de digitala kanalerna. Du kommer att ha det digitala ansvaret för ett antal av våra kunder och det är du som ser till att alla deras aktiviteter i de digitala kanalerna lirar. Tillsammans med våra specialister inom tex social och programmatic blir du en hjälte för våra kunder.

Vi verkar lokalt i Sverige men även på den nordiska och globala marknaden vilket förutsätter en god förmåga att kunna kommunicera både på svenska och engelska.

Vem vi söker

Bizkit Havas är en härlig arbetsplats med fantastiska människor. Vår framgång bygger på vår passionerade relation till våra kunder och viljan att skapa värden genom kreativitet och hårt arbete. Du som söker denna tjänst är en person full av energi och idéer och på samma sätt som oss brinner du för kopplingen mellan media och creative. Du håller dig ständigt uppdaterad på det senaste och har även en god förståelse för hur de digitala aktiviteterna hänger ihop med övrig marknadsföring. Det är en stor fördel om du är lösningsorienterad och prestigelös och trivs med att arbeta nära dina kollegor i teamet. Du är även bekväm med att ta en ledande roll i kundmöten och att hålla presentationer.

Din bakgrund

Vi behöver en erfaren digital strateg som med kort startsträcka kan sätta igång direkt. Vi ser gärna att du som söker har arbetat operativt med marknadsföring i digitala kanaler på mediebyrå, digitalbyrå eller liknande under några år.

Tjänsten är tillsvidare med start snarast möjligt.

Om oss

Bizkit Havas är en av Sveriges ledande mediebyråer. Vi arbetar med alla medier, såväl digitala som analoga och har ett integrerat kreativt team. Vi är specialister inom reklam/media och hanterar allt ifrån mediestrategier, content, performance, annonsköp, tracking till reklamproduktion.

Bolaget som från starten är svenskt, ägs numera av den globala mediekoncernen Havas och har idag 70 anställda i Stockholm. Vi har funnits sedan 2001 och håller till i attraktiva lokaler vid Gustav Adolfs Torg i centrala Stockholm med eget gym och nära till det mesta.

Känner du igen dig i beskrivningen och vill veta mer?
Hör av dig med ditt intresse till: henrik.pihl@bizkithavas.se eller sök via annonsen på LinkedIn, men senast 6 januari. Frågor om tjänsten kan Henrik svara på, ring på 0702-40 12 78.