Bizkit Havas söker Digital rådgivare

Bizkit Havas är en branschledande fullservicebyrå inom media och reklam. Vår mission är att sätta samman människor och varumärken med meningsfullhet och värde.

Som digital rådgivare hjälper du våra kunder att nå sina marknadsföringsmål i de digitala kanalerna. Du kommer att ha det digitala ansvaret för ett antal av våra kunder och det är du som ser till att alla deras aktiviteter i de digitala kanalerna lirar. Tillsammans med våra specialister inom tex social och programmatic blir du en hjälte för våra kunder.

Vi verkar lokalt i Sverige men även på den nordiska och globala marknaden vilket förutsätter en god förmåga att kunna kommunicera både på svenska och engelska.

Vem vi söker
Bizkit Havas är en härlig arbetsplats med fantastiska människor. Vår framgång bygger på vår passionerade relation till våra kunder och viljan att skapa värden genom kreativitet och hårt arbete. Du som söker denna tjänst är en person full av energi och idéer. Du håller dig ständigt uppdaterad på det senaste och har även en god förståelse för hur de digitala aktiviteterna hänger ihop med övrig marknadsföring. Det är en stor fördel om du är lösningsorienterad och prestigelös och trivs med att arbeta nära dina kollegor i teamet. Du är även bekväm med att ta en ledande roll i kundmöten och att hålla presentationer.

Din bakgrund
I denna rekrytering är vi angelägna om att hitta en ny kollega som med kort startsträcka kan sätta igång direkt. Därför söker vi dig som har erfarenhet av arbete som rådgivare inom digitala kanaler från mediebyrå eller motsvarande.

Tjänsten är en fast anställning med start snarast möjligt.

Om oss
Bizkit Havas är sedan 2001 en av Sveriges ledande mediebyråer. Vi arbetar med alla medier, såväl digitala som analoga och har ett integrerat kreativt team. Vi är specialister inom reklam/media och hanterar allt ifrån mediestrategier, content, performance, annonsköp, tracking till reklamproduktion.

Bizkit Havas är en del av den globala mediekoncernen Havas och vi är idag 70 anställda i Stockholm. Vi håller till i attraktiva lokaler vid Gustav Adolfs Torg i centrala Stockholm med eget gym och nära till det mesta.

Känner du igen dig i beskrivningen och vill veta mer?
Frågor om tjänsten kan Henrik Pihl svara på. Ring 0702 40 12 78. Visa ditt intresse genom att söka via vår LinkedIn-sida eller mejla oss på jobb@bizkithavas.se, senast 6 mars.