Vi söker en copy till byråns kreativa team

Teamet består i dagsläget av 14 medarbetare som jobbar i nära relation till företagets mediebyråverksamhet. Vi hjälper våra kunder med allt från kommunikationskoncept reklamproduktion och contentproduktion till digital tjänsteutveckling. Du blir en teamspelare i ett skönt gäng med kreatörer, projekt- och produktionsledare.

Arbetsbeskrivning

Du är driven, utåtriktad, noggrann och bra på att motivera och inspirera andra. Självklart är du prestigelös och kanaloberoende i ditt förhållningssätt, samtidigt är du affärsmässigt och analytiskt lagd och har både strategisk och kreativ höjd och naturligtvis är du riktigt vass på att skriva. Du har relevant utbildning och minst 5 års erfarenhet från byrå eller motsvarande. Du har också förstått att digitala och sociala medier har förändrat den kommunikativa världskartan och känner dig bekväm med att forma content för filmmanus, annonser, facebookinlägg eller i vilken kanal som helst.

Du kommer att få möjligheten att arbeta på ett företag som brinner för kommunikation och du kommer garanterat att få världens härligaste kollegor!

Är du rätt person? Hör gärna av dig med till nicklas.appelquist@bizkithavas.se

Välkommen till oss!