Bizkit Havas är en av Sveriges ledande mediebyråer med ca 70 anställda. Bolaget ägs av de svenska grundarna tillsammans med den internationella mediekoncernen Havas. Vi håller till i moderna lokaler vid Gustav Adolfs Torg i centrala Stockholm. Vi är i en mycket positiv utveckling och växer snabbt.

Bizkit som är en hybridbyrå har funnits sedan 2001 och har en bred kompetens inom alla medier, såväl digitala, sociala som analoga, och har även ett fullt kreativt team som nu skall växa ännu mer. Vi hjälper våra kunder med strategier, idéer, annonsköp och annat som är relaterat till deras och vår verksamhet. Tillsammans med våra kunder skapar vi tydlighet och konkurrenskraft i deras kommunikation ut mot deras marknad. Vi agerar såväl på den svenska lokala marknaden som på den nordiska och på den internationella marknaden

Vi söker nu en Art Director till vårt kreativa team.
Teamet består i dagsläget av 14 medarbetare som jobbar i nära relation till vår mediebyråverksamhet. Vi hjälper våra kunder med allt från kommunikationskoncept reklamproduktion och contentproduktion till digital tjänsteutveckling. Vi har höga ambitioner och vår målsättning är att växa till 20 personer inom kort. Du blir en teamspelare i ett lag med kreatörer, projekt- och produktionsledare. Vi månar om varandra, jobbar tätt och har kul ihop.

Om rollen
Nu söker vi en art director med ett genuint intresse för kommunikation som hörs, syns och känns i hjärtat. Först och främst är du en strategisk och idéstark Art Director som känner dig bekväm med alla steg i den kreativa processen. Du ansvarar för att förverkliga och visualisera strategiska koncept och utveckla idéer och kreativa lösningar i digitala såväl som analoga kanaler. Vi tror att du tänker fritt och proaktivt och är modig i ditt arbetssätt.

Kvalifikationer
Du är driven, utåtriktad, noggrann och bra på att motivera och inspirera andra. Självklart är du prestigelös och kanaloberoende i ditt förhållningssätt, samtidigt är du affärsmässigt och analytiskt lagd och har både strategisk och kreativ höjd och är en bra kommunikatör.Du kan konceptualisera idéer och har stor förståelse för hela kundresan. Du har relevant utbildning och minst 5 års erfarenhet från byrå eller motsvarande. Vi ser gärna att du har erfarnhet av att jobba med globala konton. Din drivkraft ligger i att skapa, inspirera och bli inspirerad. Du är troligtvis en digital person både på jobbet och privat. Självklart är du en fena på Photoshop, Illustrator och InDesign. Vi vill också att du kan videoredigering och/eller animering i After Effects.

Arbetsuppgifter
Hos oss jobbar du med flera kunder samtidigt och ofta i relativt snabba projekt. Arbetet kan variera från att ta fram koncept till reklamkampanjer i samarbete med copywriter och creative director till att skissa ut snygga reklamenheter. Du tar ut budskap i olika kanaler såsom annonser, banners, enklare sajter, film, radio etc. Du jobbar tillsammans med våra designers som gör ut original. Du kommer också delvis att jobba ut enheter från idé till leverans då vi jobbar i en prestigelös miljö och månar om en jämn arbetsbelastning för alla i teamet. Du håller i kreativa presentationer för våra kunder och kan deras varumärken utan och innan. Du blir en naturlig inspiratör för såväl kunder som medarbetare.

Vi erbjuder
Rätt person erbjuds en utmanande roll som du har möjlighet att vara med och forma utifrån vad du brinner för. Hos oss på Bizkit Havas kommer du få möjligheten att arbeta på ett företag som brinner för kommunikation, kreativitet och media och du kommer garanterat att få världens härligaste kollegor!

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Är du intresserad, har funderingar eller känner dig träffad?
Hör i så fall mer än gärna av dig med CV och portfolio till nicklas.appelquist@bizkithavas.se

Välkommen till oss!