Bizkit Havas söker Art Director

Bizkit Havas är en av Sveriges ledande medie-, hybridbyrå med knappt 80 anställda. Bolaget ägs av den internationella mediekoncernen Havas. Vi håller till i härliga lokaler vid Gustav Adolfs Torg i centrala Stockholm. Bizkit Havas har funnits sedan 2001 och arbetar med alla medier och kommunikation, såväl digitala som analoga, och har ett helt integrerat kreativt team som kapar innehåll. Vi är specialister inom vårt område vilket innebär att vi hjälper våra kunder med mediestrategier, annonsköp, strategier, idéer, kreativ produktion och annat som är relaterat till vår verksamhet. Vi agerar på den lokala marknaden här i Sverige och på den nordiska och globala marknaden.

Om rollen 

Vi söker nu en Art Director till vårt kreativa team.

Teamet består i dagsläget av 14 medarbetare som jobbar i nära relation till vår mediebyråverksamhet. Vi har en studio med duktiga produktionsledare, utvecklare och designers som sköter snabba uppdrag och produktioner med hög kvalitet i leveransen.

 

Utöver det har vi två copywriters, en art director, två projektledare och en creative director som jobbar med större kommunikationsutmaningar. Vi hjälper våra kunder med relevanta kreativa lösningar. Vi har höga ambitioner och vår målsättning är att växa till 20 personer inom kort. Du blir en teamspelare i ett lag kreatörer, projekt- och produktionsledare med högt i tak. Vi månar om varandra, jobbar tätt och har kul ihop.

 

Om rollen

Nu söker vi en art director med ett genuint intresse för kommunikation som hörs, syns och känns i hjärtat. Du är en strategisk och idéstark art director som känner dig bekväm med alla steg i den kreativa processen. Du ansvarar för att förverkliga och visualisera strategiska koncept och utveckla idéer och kreativa lösningar i digitala såväl som analoga kanaler. Vi tror att du tänker fritt och proaktivt och är modig i ditt arbetssätt.

 

Kvalifikationer

Du är driven, utåtriktad, noggrann och bra på att motivera och inspirera andra. Självklart är du prestigelös och kanaloberoende i ditt förhållningssätt, samtidigt är du affärsmässigt och analytiskt lagd och har både strategisk och kreativ höjd och är en bra kommunikatör. Du kan konceptualisera idéer och har stor förståelse för hela kundresan. Du har relevant utbildning och minst 5 års erfarenhet från byrå eller motsvarande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba med globala konton. Din drivkraft ligger i att skapa, inspirera och bli inspirerad. Du är troligtvis en digital person både på jobbet och privat. Självklart är du hemma i Adobe creative suites vanligare program.

Arbetsuppgifter

Hos oss jobbar du med flera kunder samtidigt och ofta i relativt snabba projekt. Arbetet kan variera från att ta fram kampanjkoncept i samarbete med övriga kreatörer till att skissa ut snygga reklamenheter. Spjutspetsen i vårt media-samarbete är relevanta budskap i relevanta kanaler så varje del i kampanjen behöver sitt eget kreativa tänk. Vi jobbar i en prestigelös miljö och månar om en jämn arbetsbelastning för alla i teamet. Du håller i kreativa presentationer för våra kunder och kan deras varumärken utan och innan. Du blir en naturlig inspiratör för såväl kunder som medarbetare.

Vi erbjuder

Rätt person erbjuds en utmanande roll som du har möjlighet att vara med och forma utifrån vad du brinner för. Hos oss på Bizkit Havas kommer du få möjligheten att arbeta på ett företag som brinner för meningsfull kommunikation, kreativitet och media och du kommer garanterat att få världens härligaste kollegor! Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Är du intresserad, har funderingar eller känner dig träffad? Hör i så fall mer än gärna av dig med CV och portfolio till fredrik.englund@bizkithavas.se

Välkommen till oss!