Bizkit Havas stärker teamet med en Account Director med placering i Stockholm. Vår mission är att sätta samman människor och varumärken med meningsfullhet och värde. 

Ditt uppdrag
I rollen som Account Director är du djupt involverad i det strategiska och övergripande ansvaret för flera av våra kunder. Rollen innebär att med affärsmässighet, kreativitet, driv och målmedvetenhet utveckla nya och befintliga kunder tillsammans med kundteamet du leder. Våra kunder kan vara lokala, nordiska eller internationella vilket förutsätter en förmåga att sälja in och representera Bizkit Havas vid pitcher och presentationer i stora som små sammanhang både på svenska och engelska. 

Vem vi söker
Bizkit Havas är en härlig arbetsplats med fantastiska människor. Vår framgång bygger på vår passionerade relation till våra kunder och viljan att skapa värden genom kreativitet och hårt arbete. Du som söker denna tjänst är en person full av energi och idéer. En person som snabbt kan prioritera i en vardag där du ideligen kommer behöva hantera information, uppgifter och relationer flexibelt och beslutsamt. Genom enastående kommunikativ förmåga kan du övertyga och inspirera för att skapa förtroende, intresse och förståelse hos såväl kunder som kollegor. 

Din bakgrund
Du kan branschen och byråarbetet riktigt bra, där du haft liknande roller i en internationell miljö. Startsträckan kommer att vara kort, så vi ser att du med din tidigare erfarenhet, kompetens och personlighet snabbt blir en viktig nyckelperson hos oss. I gengäld får du arbeta med roliga och utmanande kunder, dedikerade interna team och stor omväxling på en entreprenöriell och prestigelös arbetsplats. 

Om oss
Bizkit Havas är en av Sveriges ledande mediebyråer. Vi arbetar med alla medier, såväl digitala som analoga och har ett integrerat kreativt team. Vi är specialister inom reklam/media och hanterar allt ifrån mediestrategier, content, performance, annonsköp, tracking till reklamproduktion.

Bolaget som från starten är svenskt, ägs numera av den globala mediekoncernen Havas och har idag drygt 70 anställda. Vi har funnits sedan 2001 och håller till i lokaler vid Gustav Adolfs Torg i centrala Stockholm.

Tillsammans med våra kunder skapar vi tydlighet och konkurrenskraft i deras kommunikation ut mot marknaden. Vi verkar lokalt i Sverige men även på den nordiska och globala marknaden.


Är du rätt person?
Hör gärna av dig med CV och personligt brev till vår HR chef:
anders.malmer@bizkithavas.se

Sista ansökningsdag 10/2 2019