Ser du harmoni i sifferrader på ett nästan övermänskligt sätt? Kan du översätta mänskliga beteenden till ekvationer? Är din favoritapp i mobilen Excel?

Vi vill träffa dig!

FÖRETAGET
På Bizkit Havas hjälper vi våra kunder att framgångsrikt nå ut till sina målgrupper på annonsmarknaden. Vi ser till att investeringar i annonsköp ger resultat utifrån meningsfullhet och återbäring. Som en av Sveriges ledande byråer särskiljer vi oss genom vårt hybridupplägg där vi samlat alla nödvändiga kompetenser under samma tak. På arbetsplatsen jobbar 75 framåtlutade kollegor med det vi tycker är roligast i hela världen, nämligen kommunikation och mediestrategier.

JOBBET
Analysavdelningen bistår kunder och interna team med insikter och data för att bygga korrekta strategier och ta beslut. Vi följer trender, analyserar konsumentbeteenden, omvärldsbevakar, utvärderar kampanjer och hittar nyckeltal som effektiviserar vår affär.

DEN VI SÖKER
För att lyckas och vara framgångsrik vill vi att du som söker gärna har en passande högskoleexamen, men viktigare är en strategisk och analytisk förmåga som överträffar de flesta andras. Du hanterar kvantitativ analys, statistik och datamängder proffsigt och har framförallt en hög ambition att utvecklas inom området.

Vi berättar gärna mer och detaljerat om tjänsten, så känner du att du har utbildning och erfarenheter som borde vara intressanta och meriterande så skriv och berätta så hoppas vi att vi snart får anledning att träffas.

Bizkit Havas kontor ligger centralt i Stockholm och vi erbjuder en attraktiv arbetsplats med härliga kollegor, ständig utveckling och massor av kul på jobbet!

Har du funderingar eller känner du dig träffad är du välkommen att höra av dig till: Ida.frojdh@bizkithavas.se så snart som möjligt, dock senast den 31 maj.