Bizkit Havas är en av Sveriges ledande mediebyråer med ca 70 personer, bolaget ägs av de svenska grundarna tillsammans med den internationella mediekoncernen Havas. Vi håller till i nyrenoverade lokaler vid Gustav Adolfs Torg i centrala Stockholm.

Bizkit Havas har funnits sedan 2001 och arbetar med alla medier, såväl digitala som analoga, och har ett helt integrerat kreativt team. Vi är specialister inom media och digital produktion, vilket innebär att vi hjälper våra kunder med mediestrategier, annonsköp, strategier, idéer, produktion och annat som är relaterat till vår verksamhet. Tillsammans med våra kunder skapar vi tydlighet och konkurrenskraft i deras kommunikation ut mot sin marknad. Vi agerar såväl på den lokala marknaden som på den nordiska och internationella marknaden.

På analysavdelningen arbetar vi bland annat med att fastställa och förstå marknadsföringens effekter på varumärke, försäljning och andra viktiga nyckelvariabler. Vidare brinner vi för trender och insikter generellt kring marknad, varumärken och konsumentbeteende. 

Vårt insiktsunderlag används för kampanjplanering och i det strategiarbete som kontinuerligt görs för våra kunder. Vi arbetar med såväl faktisk kunddata som med konsumentundersökningar och gör analyser för en rad olika annonsörer. Vi jobbar i team tillsammans med projektledare och specialister och är även med ute hos kund. 

Mer om den vi söker:

Du har förmodligen jobbat några år med insikt kring varumärken och kommunikation. 

  • Du är van att driva projekt från ax till limpa samt presentera material för kollegor och kunder. 
  • Du kombinerar en djup kunskap inom kvantitativ analys och med en förmåga att leverera insikter på såväl taktisk som strategisk nivå beroende på vem som är mottagare. 
  • Som person är du prestigelös och van att hugga i där det behövs. Hos oss är det högt tempo och arbetsuppgifterna kan variera från dag till dag. Detta ser du som en spännande tillvaro då det innefattar omväxling och en möjlighet att lära inom flera olika områden.   
  • Som insight manager hos Bizkit Havas kombinerar du en förståelse för siffror, ett starkt intresse för i huvudsak kvantitativ analys och en god förmåga att hantera stora datamängder i Excel. 
  • Eftersom vi arbetar i team är god kommunikation, samarbetsförmåga och flexibilitet viktigt utöver att du är noggrann och pålitlig i dina leveranser.
  • Arbetet sker delvis i en internationell miljö vilket gör att du bör behärska engelska i såväl tal som skrift. 

Du kommer få möjligheten att arbeta på ett företag med ödmjuka och roliga kollegor, som brinner för kommunikation och som drivs av att hjälpa våra kunder att lyckas!

Meriterande om du kan eller har ett särskilt intresse för: 

  • Webanalys
  • SPSS eller liknande analyssystem
  • Erfarenhet av andra BI-system

Rekrytering sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas så snart som möjligt. 

Har du funderingar eller känner du dig träffad är du välkommen med din ansökan till Ida.frojdh@bizkithavas.se

Jag ser fram emot att höras!

Ida Fröjdh

Analyschef