Analytiker till Bizkit Havas Mediebyrå

Ser du harmoni i sifferrader på ett nästa övermänskligt sätt? Kan du översätta mänskliga beteenden till ekvationer? Är din favoritapp i mobilen Excel?

Vi vill träffa dig!

På Bizkit Havas hjälper vi våra kunder att framgångsrikt nå ut till sina målgrupper på annonsmarknaden. Vi ser till att investeringar i annonsköp ger resultat utifrån meningsfullhet och återbäring. Som en av Sveriges ledande byråer särskiljer vi oss genom vårt hybridupplägg där vi samlat alla nödvändiga kompetenser under samma tak. På arbetsplatsen jobbar 75 framåtlutade kollegor med det vi tycker är roligast i hela världen, nämligen kommunikation och mediestrategier.

Analysavdelningen hos oss expanderar, vi bistår kunder och interna team med insikter och data för att bygga strategier som gör skillnad baserade på välgrundade beslut. Vi följer trender, analyserar konsumentbeteenden, omvärldsbevakar, utvärderar kampanjer och hittar nyckeltal som effektiviserar vår affär. Rollen hos oss kräver alltså att du både har koll på siffrorna, samtidigt som du har förmågan att se helheten.

För att lyckas och vara framgångsrik vill vi att du som söker gärna har en passande högskoleexamen och för att lyckas i den här rollen har du statistik och/eller ekonometri i grunden med goda kunskaper inom något av marknadens statistikprogram. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av avancerad hantering av kvantitativ analys, statistik och datamängder professionellt men framförallt har du en hög ambition att utvecklas inom området.

Vi berättar gärna mer och detaljerat om tjänsten. Vill du veta mer hör av dig till rekryterande chef, Ida Fröjdh: 0701304330.

Bizkit Havas kontor ligger centralt i Stockholm och vi erbjuder en attraktiv arbetsplats med härliga kollegor, ständig utveckling och massor av kul på jobbet!

Ansökan skickas till: anders.malmer@bizkithavas.se. Urvalet påbörjas 12 augusti.